Közlemény

2012.12.03 13:53

Adjon az Isten!

 

Turul Testvériség Mozgalom közleménye:

a 2012.12.02-án Budapesten,  a Kossuth téren megtartott MSZP tüntetés a „nácizmus ellen” elnevezésű, hazugság-hadjárattal kapcsolatosan.

A felszólalók közül többen náciztak, és cigányozónak,  zsidózónak nevezték azon Hazafiakat, akik bakancsot húzva védik a Magyar földet, őseink hagyatékát

Hozzátették még, hogy „nem félünk, mert többen vagyunk!”

Milyen nácizmusról beszélnek?

Azokat az embereket, Minket neveznek nácinak, akik a magyar nép, a magyar föld megóvásáért, megvédéséért küzdenek?

„Tisztelt”, Nemzetünket nyomorba döntő, Hazánkat eláruló,  földünket  áruba bocsátó, hazugságaikba belefeledkező, idegen hatalmak bérencei!

Igen, számotokra ez a kijelentés lehetséges csak. Azért  nem neveztek Minket  a hazájukért küzdő Hazafiaknak, mert akkor nem lenne, aki hallgatna rátok!

Igen tudjuk, sajnos vannak olyanok, akik ezeket az idegen eszméket és szimbólumokat hirdetik, de ezektől Mozgalmunk a  legmesszebbmenőkig  elhatárolódik!

Mi, tiszta szívű magyar emberek  azért küzdünk, hogy ez a föld, őseink földje  továbbra is a magyar népé maradjon!

Ebben a küzdelemben magyarként, a magyar érdekeket szem előtt tartva, idegen hatalmak eszméit és jelképeit nélkülözve  végezzük az önként vállalt feladatainkat, és szállunk szembe minden, a hazánk felvásárlására, igába kényszerítésére tett lépéseitekkel szemben!

Eddig sem, és ezután sem fogjuk önként és dalolva átengedni az ősi földet, amiért annyi vér kiontatott a történelmünk folyamán!

Ha kell, életünk és vérünk árán is védelmezzük, az utolsó leheletünkig harcolni fogunk érte!

Mert ezt kell tennünk!

Ezt várja tőlünk a magyar nép, ezt várja el tőlünk őseink szelleme!

„Nem félünk, mert többen vagyunk!”  kijelentéssel, már el is árultátok magatokat!

Ti nem a Magyar nép értékrendje szerint gondolkodtok, hanem a saját népetek utasításait, parancsait követve, sárba akartok tiporni minden ellenállásra irányuló tettet és embert!

Most  rossz hírt kell közölnünk veletek!

Lehet, hogy a pénz, a hatalom, és ezzel a fegyverzet is nálatok van, de nálunk van valami, ami ezektől sokkal erősebb és fontosabb!

A hazaszeretet  és a tiszta magyar szívvel való tenni akarás!

Ez a szív egyfelé vezet mindenkit, függetlenül attól, ki, mely hazafias szervezet tagja!

Ez a szív, a hazájukért küzdő embereket viszi előre, és egyre több ember szíve ver úgy, mint a miénk! Minden erőfeszítésetek ellenére, ébred a Magyar!

Tudjuk, amikor eljön az idő, egymás mellett állva, egymást erősítve, egyesített erőben állunk fel, és tiszta  szívvel  vesszük  fel  a  harcot  az elnyomókkal szemben!

 

Szebb jövőt!

Turul Testvériség

2012. december 3.