CSAK RÖVIDEN ....

2013.11.28 14:41
A Turul Testvériség Mozgalom életre hívása, alapítása, olyan emberek összefogásának köszönhető, akik az ÚJ MAGYAR GÁRDA, a JOBBIK MM, a HVIM, és a MIÉP tagjai, illetve tagjai voltak.
A voltak szót hangsúlyozni kell, ugyanis ezek az emberek azért voltak bármely mozgalom, vagy párt tagjai, mert tenni akartak a Nemzetért. Kilépésük nem azt jelenti, hogy már nem akarnak, hanem éppen ellenkezőleg, igen is, továbbra is tenni akarnak, és tettre készek. Saját mozgalmukon, pártjukon belül falakba ütköztek a tenni akarásukkal.                                    Nem elhanyagolható megemlíteni azt, hogy többen felismerték, hogy ezek a mozgalmak, pártok az alapításukkor kijelölt, kitűzött utat nem követik, vagy sajnálatosan letértek róla.
A nemzeti oldal irányában tett felszámolásra, lezüllesztésre, széthúzásra alapozó lépések válasza, a Turul Testvériség Mozgalom.
Már az alapításával példát mutattunk, felhívtuk a figyelmet arra, hogy igen is van és lehet összefogást létrehozni! Tudtuk és tudjuk, nehéz dolgunk lesz, mert aki az összefogást helyezi előtérbe, azt nem csak az ellenségei támadják, hanem nemzetinek álcázott emberek is.
Azok, akik a Mozgalmat alapították, tanultak a múlt hibáiból...
Nemzeti oldalon, az eddigiekben összefogás irányába történt kezdeményezések sorra kudarcba fulladtak! Ígéretek, hogy majd teszünk érte, nagy szavakban, szónoklásokban elhangoztak, csak érdemi lépések nem történtek…… Vezetők, akik nem mondanak le megszerzett, és nem létező „hatalmukról”, politikusok, akik tehetnének, de nem áll már az érdekükben.                                                                                     Ők azok, akik miatt nem lehetett, és nem lehet összefogást létrehozni.
Mi lehetőséget kínálunk azok számára, akiknek felnyílt a szemük, és tenni szeretnének.
A döntés, rajtad áll!